ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η εταιρεία εξειδικεύεται στη διαχείριση πολυτελών κατοικιών υψηλών προδιαγραφών (μονοκατοικίες, μεζονέτες και διαμερίσματα) τόσο εντός του αστικού ιστού όσο και σε περιαστικές περιοχές της Θεσσαλονίκης όπως Πανόραμα, Θέρμη, Πυλαία, κλπ.
Εντός του κέντρου της Θεσσαλονίκης η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως με αγοραπωλησίες και μισθώσεις διαμερισμάτων σε όλο το παραλιακό μέτωπο της πόλης (Λεωφόρος Νίκης, Νέα Παραλία, Θ. Σοφούλη) αλλά και στο υπόλοιπο οικιστικό κομμάτι του κέντρου της πόλης μεταξύ των οδών Αριστοτέλους, Εγνατίας, Εθνικής Αμύνης και Λεωφόρου Νίκης.
Διατηρώντας συνεχείς συνεργασίες με κορυφαίους εργολάβους κατασκευαστές αλλά και μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο αντίστοιχων επιλογών υψηλών προδιαγραφών, μπορείτε να επιλέξετε το σπίτι των ονείρων σας για εσάς και την οικογένειά σας. Παράλληλα, εάν επιθυμείτε την πώληση ή την εκμίσθωση της ιδοκτησίας σας, η εταιρεία θα φροντίσει για την προώθηση και τη διάθεση της κατοικίας σας διαθέτοντας συνεχή ροή ζητήσεων και το αντίστοιχο target group υποψήφιων μισθωτών και αγοραστών.