ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ


Στον τομέα των επαγγελματικών ακινήτων, οι δραστηριότητες της εταιρείας GRISS επικεντρώνονται στην διαχείριση κυρίως επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων και γραφείων σε δρόμους και περιοχές υψηλής επιχειρηματικής και εμπορικής προβολής. Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει σημαντικό αριθμό συμφωνιών τόσο σε μισθώσεις όσο και σε πωλήσεις εμπορικών καταστημάτων και γραφειακών χώρων σε δρόμους υψηλής εμπορικής κίνησης όπως η Τσιμισκή, η Μητροπόλεως, η Αγίας Σοφίας, η Λεωφόρος Νίκης κ.ο.κ.

Εντός του αστικού ιστού η εταιρεία εστιάζει επιπλέον το ενδιαφέρον της σε μεγάλους κυρίως επαγγελματικούς χώρους προβολής επάνω σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπου παρουσιάζουν κατάλληλα χαρακτηριστικά είτε για τους επενδυτές πελάτες της είτε για εταιρείες πελάτες της (αλυσίδες Super Market, πολυεθνικές, επώνυμα retail brands, εταιρείες παροχής υπηρεσιών) που αναζητούν αντίστοιχους χώρους εγκατάστασης.

Στις περιαστικές περιοχές το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται κυρίως στην ανατολική περιοχή της Θεσσαλονίκης (Πυλαία, Θέρμη, περιοχή Αεροδρομίου) αλλά και σε μεγάλα πάντα επιλεγμένα ακίνητα επάνω στην περιφερειακή οδό και κομβικά σημεία μεγάλων οδικών αξόνων. Στα αμιγώς βιοτεχνικά και βιομηχανικά ακίνητα οι περιοχές που δραστηριοποείται η εταιρεία είναι κυρίως οι οργανωμένες και χαρακτηρισμένες βιομηχανικές περιοχές και πάρκα όπου ενδεικτικά αναφέρονται η ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου και η Ζώνης Καινοτομίας στη Θέρμη.

Η εταιρεία επίσης προσφέρει λύσεις και επιλογές σε αντίστοιχα με τα παραπάνω ακίνητα σε μεγάλα αστικά κέντρα και αγορές όλης της ελληνικής επικράτειας, σε επιλεγμένες περιοχές υψηλής πάντα εμπορικής προβολής, μέσω του δικτύου των επιλεγμένων συνεργατών της. Τέλος διαθέτει σημαντικό χαρτοφυλάκιο επενδυτικών τουριστικών ακινήτων υψηλών προδιαγραφών σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς (Κυκλάδες, Κέρκυρα, Κρήτη, Χαλκιδική, κλπ) όπως ξενοδοχεία και πολυτελή καταλύματα προς πώληση και εκμετάλλευση.